POSIVIL FLUZINK VERIAPPELSIINI (1 × 40imeskelytabl)

Tarjous
12,80 €
9,90 €
Säästät 2,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40imeskelytabl
Tuotenumero (Muu) 338272

Markkinoija

Orion Oyj

Lyhyt tuotekuvaus:

Posivil FluZink anis ja veriappelsiini -imeskelytabletit ovat imeskeltäviä sinkkitabletteja.

Käyttötarkoitus:

Posivil FluZink anis ja veriappelsiini -imeskelytabletit ovat imeskeltäviä sinkkitabletteja. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.Helpottaa flunssan oireita.Lyhentää oireiden kestoa.Valmistettu Suomessa.Imeskelytableteista kaksi makuvaihtoehtoa: veriappelsiini ja anis.Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekissa.

Annostelu:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8 imeskelytablettia eli 80 mg sinkkiä vuorokaudessa. Jos oireet eivät lievity 10 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin.

Ainesosaluettelo:

Anis: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesium-stearaatti, anisaromi.Veriappelsiini: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, veriappelsiiniaromi.

Muut tiedot:

Lääkkeetön CE-merkitty valmiste.