Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 15.3.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tampereen 14. apteekki, Tesoman apteekki  y-tunnus [1719964-2].Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta tampereen-tesoman-apteekki.eapteekki.fi

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Ennen itsehoitolääkkeitä tilanneen asiakkaan tilausvahvistuksen lähettämistä apteekki on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen, ellei tämä ole sitä erikseen tilauksen yhteydessä kieltänyt. Puhelimitse annettavan lääkeneuvonnan yhteydessä apteekki opastaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Vichyn ja La Roche Posayn tuotteita ei voi tilata kerralla enempää kuin 6 kpl samaa tuotekoodia.

Lääkkeiden tilausehdoteResepti on lääkemääräys, jonka lääkäri laatii ja allekirjoittaa sähköisesti. Se tallennetaan keskitettyyn tietokantaan, jota kutsutaan Reseptikeskukseksi. Reseptikeskuksen rekisterinpitäjä on Kela. Valtakunnallinen Reseptikeskus sisältää kaikki sähköiset reseptit ja apteekkien niihin tekemät toimitusmerkinnät. Omia sähköisiä reseptejäsi voit katsella verkkopankkitunnuksilla osoitteessa www.kanta.fi

Lääkelain mukaan lääkkeille ei voi myöntää normaalia etäkaupan 14 päivän palautusoikeutta. Huomioi tilatessasi reseptilääkkeitä.

- Voimme toimittaa vain sinulle itsellesi määrättyjä lääkkeitä.- Sinulla tulee olla sähköinen resepti tilaamallesi lääkkeelle.- Tutustu sähköiseen reseptiin Kanta-palvelussa Kanta.fi.- Voimme toimittaa PKV- lääkkeitä (kuten uni- ja rauhoittavat lääkkeet tai voimakkaat kipulääkkeet)vain pienimmän myynnissä olevan pakkauskoon.- Verkkoapteekin kautta ei voi toimittaa apteekissa säilytettävän reseptin vaativia lääkevalmisteita(esim. huumausaineeksi luokiteltavat lääkeaineet).- Emme toimita kylmäsäilytystä vaativia lääkkeitä.- Sivuilla näkyviin hintoihin lisätään toimitusmaksu 2,39 €/lääke ja mahdollinen kelakorvaus vähennetään hinnasta toimitusvaiheessa.

Palvelemme verkkoapteekkimme reseptiasiakkaita puhelimitse ma -pe klo 10 - 17 numerosta 010 420 4712. Voit halutessasi soittaa myös itse tilauksen lähettämisen jälkeen apteekin palvelunumeroon 010 420 4712. Soittoaika palvelunumeroomme on ma - pe klo 10 - 17. Varaudu kertomaan apteekille tilauksen viitenumeron, jonka saat vahvistettuasi tilauksen.

Puheluhinnat:8,35 snt / puh. + 6,00 snt / min (sisältää alv 24 %)kotimaan lankaliittymistä. 8,35 snt / puh. + 16,69 snt / min (sisältää alv 24 %) kotimaan matkapuhelimista.

Noutoautomaatista noudettavat tuotteet voit maksaa verkkopankissa tai etukäteen apteekissa.Ostoksen säilytysaika on 3 päivää. Jos et voi noutaa tilaustasi, ota yhteytä apteekkiimme, niin sovimme toimitustavan uudestaan. Säilytämme noutamattomia ostoksia apteekissa yhden kuukauden ajan.

Emme toimita noutoautomaatista- PKV- lääkkeitä (kuten uni- ja rauhoittavia lääkkeitä tai voimakkaita kipulääkkeitä)- huumausaineeksi luokiteltavia lääkevalmisteita- kylmäsäilytystä vaativia tuotteitaAsiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet


Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI96 5730 0820 5307 37, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Postitamme tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu noin 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Reseptilääkkeiden toimitusaika

Lääkkeiden Toimitusaikamme on tilausajankohdasta riippuen 2-5 arkipäivää. Emme voi kuitenkaan vastata meistä riippumattomista viivästyksistä (esim. tilauksen käsittely kestää postissa normaalia kauemmin). Tilauksen viivästyessä ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.Jos käyttämämme tukkuliikkeet eivät voi toimittaa tilattua tuotetta toimitusajan puitteissa (esim. tuote on jälkitoimituksessa), eikä tavaraa löydy varastostamme, otamme heti yhteyttä asiakkaaseen sopiaksemme jatkotoimista.


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Reseptilääkkeissä perimme myös lääkkeiden normaalin toimitus maksun.

Vaihto- ja palautusehdot

Apteekin verkkopalvelusta tilatuilla tuotteilla, lääkkeitä lukuun ottamatta, on kuluttajansuojalain (38/1978) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta muulloin kuin tuotevirhetapauksissa, sillä nämä tuotteet eivät ole palautettavissa myyntiin (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta).

Ennen tuotteen palauttamista tulee palautuksesta ilmoittaa sähköpostitse (apteekki@tesomanapteekki.fi) viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tilauksesta. Ilmoituksessa tulee ilmoittaa asiakkaan nimi ja tilauksen viitenumero (tilausvahvistuksen alussa).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, altistunut kuljetuslämpötila-poikkeamille tai on muuta syytä epäillä valmisteen olevan virheellinen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [apteekki@tesomanapteekki.fi].

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Apteekki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.